18 de desembre 2008

El nostre Centre

Sóc la Maria Lluïsa del CFA Palau de Mar, a la foto m'identificareu perquè porto un jersei blau. D'acord amb l'ordre que hem establert a classe, ara em toca fer-vos un escrit.

El CFA Palau de Mar, està situat a la part esquerra de l'eixample i està molt ben comunicat per metro i autobús.


Està en un semi subterrani, i com a conseqüència només tenim la claror de la façana. A la resta de les instal·lacions, no hi ha cap finestra que doni a l'exterior.

Es tracte d'un centre de reduïdes dimensions, la qual cosa limita molt el número d'estudiants que poden accedir a les nostres instal·lacions, ja que les aules són molt petites. No obstant això, el número de estudis que s'imparteixen a l'escola es considerable, la qual cosa es tradueix en molta activitat.

L'equip docent i de serveis, tenint en compte la gran falta de mitjans de que disposen, s'esforcen en tirar endavant un projecte, que donada la seva gran importància, hauria de comptar amb més suport per part de l'administració.

Aprofito per desitjar-vos en nom de tots els companys i companyes del CFA Palau de Mar unes molt bones festes i un molt bon any nou.

1 comentari:

  1. Hola companys, em dic Núria i sòc de l'escola CFA Lluís Castells de Sant Boi. Des de la nostra escola es veu Montserrat i aire sa i molt fresquet aquests dies respirem. Ja vec que nosaltres som uns privilegiats. Mai havia fet un blog i menys amb altres escoles serà una nova experiència. Estem en contacte.
    Aprofito per desitjar-vos molt Bones Festes.

    ResponElimina