26 de gener 2009

Trist i dolorós cap de setmana

Aquest cap de setmana ens ha creuat per tota Espanya un front meteorològic on ha destacat el temporal de vent, amb caiguda d'arbres, teulades que volaven... Ha causat moltes destrosses i ha deixat alguns morts i ferits.

Companys i companyes de Sant Boi, lamentem el desastrós accident de l'ensorrament del pavelló esportiu en el qual van perdre la vida quatre nois. Us expressem el nostre pesar en el nom de tots i compartim el vostre dolor. Avui i sempre estarem amb vosaltres.

6 comentaris:

  1. Moltes gràcies, si és un dia dolorós, enviar els fills a practicar esport... esperar a la porta del recinte i veure'l ensorrar... esperem que mai cap més persona hagi de passar aquest tràngul
    Rius

    ResponElimina
  2. Anònim26.1.09

    Jo, com mare, quan sento aquestes tràgiques noticìes de nens em poso en la pell dels pares i sé que no hi ha res pitjor que perdre un fill.
    Els que viviu tan a prop de la notícia encara estareu més sensibilitzats. Ho sento molt.

    ResponElimina
  3. Anònim26.1.09

    Des de Mataró, també volem donar-vos el nostre suport. De ben segur que aquest fet tan lamentable ha colpejat el sentiments de molts de vosaltres.
    Esperem que, com diu en Manel, mai més cap persona ni cap familia es vegi afectada per fets com el d'aquest cap de setmana.
    Desitjem que totes les persones hospitalitzades es recuperin ben aviat i sense conseqüències.

    El grup d'ofimàtica de Els Tarongers

    ResponElimina
  4. Gràcies companys per el vostre suport. El meu fill te un company a classe, que el seu germà és un dels 4 nens morts. Tots estem molt afectats.
    Jo vaig està apunt de perdre als meus fills en un accident i no vull ni pensar...

    ResponElimina
  5. Des del CFA Palau de Mar, tot el grup d'Usuari II volem unir-nos a les mostres d'afecte i dolor davant la tragèdia de dissabte passat. Segur que molta gent del CFA Lluís Castells tenia algun vincle amb els familiars de les víctimes i és per això que heu d'haver viscut amb més intensitat aquesta tragèdia que ens ha colpit a tothom.

    Una abraçada

    ResponElimina
  6. En el colegio de san jose hay una gran tristeza por la defuncion de uno de los niños y de otro que tiene algunas heridas,del viento del trajico sabado.

    ResponElimina