29 d’abril 2009

Concurs literari

Al centre Lluís Castells, fem al maig unes jornades culturals. Entre les activitats programades hi ha un concurs literari que intenta fomentar el plaer d'escriure i la connexió entre l'alumnat dels diferents grups. Cada grup escriu els seus textos i en selecciona uns quants que passen al jurat. Hi ha diverses categories.
Aquí podeu llegir uns quants dels textos que em fet en l'aula d'informàtica, de pas ens ha servit per repassar el treball amb el processador de textos.

3 comentaris:

  1. Joan Padros - CFA Palau de Mar2.5.09

    És evident que a les escoles d'adults es fa molta i molt bona feina! Realment s'està demostrant amb les experiències que els diferents centres esteu comentant en el blog.

    I és evident que escriure és una activitat que ens enriqueix. És per això que vull felicitar a tots i totes els que heu participat en el Concurs literari del CFA Lluís Castells amb els vostres escrits. I al centre per organitzar-lo.

    Per cert, també heu fet molt bona feina amb el processador de textos!

    ResponElimina
  2. M. Mercadé CFA Palau de Mar9.5.09

    M'ha agradat molt tant els escrits dels alumnes del Lluis Castells com la presentació que heu fet, és molt elaborada, es nota que treballeu i ho feu estupendament bé.

    Felicitats a Mr Rius per la presentació i a la resta del centre per al bon treball.

    ResponElimina
  3. Tere, Freire21.5.09

    Hola.
    Me ha gustado mucho el trabajo que habeis hecho sobre la música, ya que todo lo que se dice en él, en algún momento de tu vida te ha sucedido.
    Gracias por recordarnos que con música se hace todo más llevadero, incluso los malos momentos acaecidos a lo lardo de nuestra vida.
    Felicidades por vuestro trabajo y a deleitarnos con más.
    Adeu.

    ResponElimina