22 d’abril 2009

Voleu llegir amb mi?

Hola a tothom i FELIÇ DIA DE SANT JORDI!
Aprofito aquest dia tan especial per recomanar-vos alguns dels llibres que a mi m'agraden; així, si voleu, podreu llegir-los amb mi encara que sigui virtualment!

N'hi ha de diferents temàtiques:
  • De treball interior i creixement personal: m'han agradat molt els llibres de Louise L. Hay (Vostè pot sanar la seva vida, El poder és dintre teu...).

    Destaco el llibre de Gaspar Hernández (periodista català que fa el programa de Catalunya Ràdio L'Ofici de Viure), El Silenci, finalista del premi Josep Pla d'aquest any.

    També m'agraden els llibres de Jorge Bucay (Cuentos para pensar, Amarse con los ojos abiertos, 20 pasos hacia adelante...).
  • D'intriga i treball forense: en general tots els llibres de Patricia Cornwell (Cruel y extraño, Causa de muerte, ADN asesino...).
Bé, ja en teniu uns quants per triar i remenar i espero que si en llegiu algun també us agradi.
Una abraçada.

3 comentaris:

  1. Maria Lluïsa/CFA Palau de Mar23.4.09

    Del llibre de Gaspar Hernandez poc us puc comentar perquè no l'he llegit, malgrat si sé de que va, ja que l'autor ha passat per les diferents emisores de ràdio que escolto habitualment i l'ha explicat.

    Però si us puc dir que'l programa que fa diàriament de dilluns a divendres a Catalunya Ràdio (de 20 a les 21 h.) és fantastic i enganxa.

    ResponElimina
  2. Rius. Sant Boi29.4.09

    Molt bé, què passa amb la foto de la esquerra?

    ResponElimina
  3. los libros de autoayuda me gustan mucho

    ResponElimina