12 de maig 2009

Novetats Video i Enquesta

Com podeu veure tenim dues novetats.

La primera és un vídeo "Epic, com serà internet cap al 2015?. Mireu el vídeo amb calma, dura 9 minuts. Malgrat que està en anglès està subtitulat. Mostra l'evolució d'Internet cap a l'any 2015 on Google ha creat Epic i s'ha convertit en una gran monstre que.... El vídeo és una bona reflexió per interpretar la xarxa on tots som petits però molts petits som grans.... Seria interessant que deixéssiu un comentari amb aquesta pregunta.

Per què en ofereixen productes gratuïts a la xarxa?Quin valor pot tenir la informació?

La segona és una enquesta. Sembla senzilla o no?, que et portaries amb una illa deserta? i suposem que funcionen a la illa deserta, no? Amb que tenim més companyia, com trauria més profit?

Aprofito per fer una tercera pregunta, Creieu que caldria fer una trobada dels blocaires del En XARXA!?

Obrim el vostre torn.
M.Rius CFA Lluís Castells

11 comentaris:

 1. És una reflexió que està bé de aturar-te i pensar que tot això de la informàtica va molt depressa. I que escolta'n el video penso estic bastant actualizada en tot aquest món.

  ResponElimina
 2. I del tema de l'illa m'em portaria l'ordinador perquè tindria mòbil i tele.

  ResponElimina
 3. MANEL SFA13.5.09

  UN ORDENADOR, Y DEL VIDEO ES MUY INTRESANTE PUES EN LA REALIDAD MAS TARDE O MAS TEMPRANO LLEGAREMOS A DEPENDER TOTALMENTE DE ELLOS

  ResponElimina
 4. El ordenador el la pieza más aprovechable.
  Los programas son gratuítos para aprovechar para insertar propaganda de otros árticulos y al mismo tiempo un control de los usuarios de dichas páginas.
  Mi comentario sobre el video EPIC es que realmente dá miedo la evolución que lleva y el control de datos y la falta de privacidad de los usuarios, llegando a tener un contral total de los inernautas.

  ResponElimina
 5. En principio con el ordenador te comunicas
  con muchas mas personas,con amigos y familiares
  que antes solo lo hacias en contadas ocasiones.
  Teresa

  ResponElimina
 6. Nuria Sáez Rius CFA LLuis Castells13.5.09

  No m'emportaria cap aparell, de vegades tanta modernitat i tecnologia me carrega, respecto a la gent que li agrada tanta "maquineta" pero encara que sigui necessari pel mon actual, que està molt bé, de fet estic fen aquest curs, no...
  El video fa reflexionar, si li entès bé, al final sembla que tornen al principi.

  ResponElimina
 7. Lluís Carpena - CFA FREIRE15.5.09

  De les tres opcions plantejades, la que més vots té és l'ordinador i jo diria que no té color, el ordinador seria l'aparell més útil així que el meu vot també és per ordinador.
  El vídeo és molt fantasiós, espero que s'equivoqui i que la premsa escrita segueix-hi el seu camí com ara.

  ResponElimina
 8. herper18.5.09

  Sempre assegurat el seu funcionament,es el meu parer,que l'ordenador supleix amb escreix,amb les seves capacita6s de rebre informaciÓ i de comunicarse,les posibilitats dels altre dos estris.
  En tocant al fantasios video,la tecnologia cada vegada aumenta les possibilitats de fer el mal o el be.Es de gran importancia dictar les normes nssesaries perque el potencial mal sigui inexorablement neutralitzat

  ResponElimina
 9. M. Mercadé CFA Palau de Mar19.5.09

  Estic d'acord en què la peça més útil seria l'ordinador, encara que no sé si a l'illa i tindria internet, que d'aquesta manera ja no és tant útil, però indiscutiblement serviria per a treballar.

  Això d'internet ho trobo com diu la magdalena, molt incómodo que ens controlin tant, no m'agrada res tindra tant poca privacitat.

  Respecte a la trobada, seria molt interessant.

  ResponElimina
 10. Tere, Freire21.5.09

  Hola a todos.
  Yo a una isla desierta no me llevaría ningún aparato de los que arriba mencionais, ya que si me voy allí es para desconectar de todo lo que tengo en la ciudad.
  Me llevaría algo para poder hacer fuego y una caña para poder pescar, que yo creo que con eso ya tengo para distraerme en todo el día.
  A veces las cosas más simples son las más importantes cuando te encuentras en una situación de relax y tranquilidad.
  Adeu.
  En cuanto a lo de hacer una trobada a mi me parece lo mejor que podemos hacer, ya que no nos conocemos en persona y hemos ganado el concurso de los blogs, que menos que celebrarlo todos juntos, no os parece compañeros?

  ResponElimina
 11. Tere, Freire21.5.09

  Hola, se me olvidaba comentar una pregunta que hacíais en el blog.
  Creo que se ofrecen productos gratuitos en la red para que las personas piquen, como vulgarmente se dice y se hagan socios o se suscriban a lo que ellos te ofrecen y así obtener tus datos para cada dos por tres enviarte propaganda basura a tu correo.
  Adeu.

  ResponElimina