15 de gener 2009

VOLVEMOS A DISFRUTAR DEL LLOBREGAT



Nos reencontramos de nuevo y ante todo, los alunnos y profesor de LLuis Castell (Sant Boi) os deseamos todo lo mejor en este año 2009, que tan negro nos presentan nuestros políticos.
Los Santboians y todos nuestros visitantes estamos de enhorabuena.
El pasado 8 de Diciembre el Ayuntamiento abrió una pasarela de acceso al río LLobregat por paseos y puentes que atraviesan un paseo fluvial de 3 hectáreas. Es la vuelta a disfrutar de la cercanía de sus aguas, a la naturaleza y al paseo sin ruído ni humos de motores. ¿Os imaginaís esta próxima primavera?
Los árboles estallando de hojas, las higueras con sus frutos y el verdor de la estación. Sólo falta apelar a la sensibilidad de las ciudadanos para proteger y cuidar este parque que podrá alcanzar unos 30 Km. desde Olesa de Montserrat hasta el mar.
Un saludo para todos.
Magdalena. Sant Boi

17 comentaris:

  1. Anònim15.1.09

    Hola a tothom

    Només veient les fotos ja donen ganes de venir-hi a passejar.

    Felicitats a tots els santboians i santboianes i per extensió a tots els baixllobregatins i les baixllobregatines per recuperar aquest espai lúdic

    ResponElimina
  2. Anònim15.1.09

    És molt bona la idea de fer i recuperar parcs i espais de zona verda ja que Barcelona i tota la seva periferia està falta d'això. Felicitats S. Boi.

    ResponElimina
  3. Anònim15.1.09

    Per les fotografies que ens envies, veig que es tracta d'una obra molt important. Aquesta primavera i per aquells que tingueu nens petits, és un lloc ideal per disfrutar-lo amb família.

    ResponElimina
  4. Anònim15.1.09

    Hola,

    És una bona notícia que suposo que agradarà a molta gent. Jo he estat molt content al saber que s'ha recuperat un altre riu, a més a més de la llera del Besós, que ja fa temps que està en unes condicions molt favorables tant per fer passejades, com per anar en "bici", o simplement jeure a gaudir d'una tranquilitat que no sempre es pot tenir a la ciutat.

    D'aquesta manera podrem anar alternant ara la llera del Besós, ara la llera del Llobregat.

    La meva felcitació a tots els veïns i veïnes dels pobles i ciutats del tram del Llobregat que des de fa poc ja podeu gaudir-ne i que espero que no trigaré gaire a ser-ne un altre dels molts que pasejarem per quest indret.

    ResponElimina
  5. Anònim16.1.09

    Felicitats per les "fotos". Si tens temps fas cinc cèntims per saber com s'ha d'anar a fer un tomb i preparar una sortida quan el temp es normalitzi una mica.
    Bon any i mijor classe.

    ResponElimina
  6. Molt bé, crec que és una recuperació important i que ja toca. De vegades els del Baix Llobregat patim una mica la proximitat del Barcelonès.
    És bona idea el que algú proposa de fer una planificació, teòrica o no" d'excursió pel parc a la primavera... Felicitats Magdalena i conta'ns més coses sobre el que feu... M Rius

    ResponElimina
  7. Sí que fan ganes de passejar, sí, aquestes fotos, de cara a la primavera.
    Tot el que sigui recuperar espais naturals i poder gaudir de l'aigua i la vegetació és per celebrar-ho.
    Felicitats.

    ResponElimina
  8. Anònim19.1.09

    Hola companys i companyes de Sant Boi.
    Bon dia, sobre tot. Hem obert el bloc i m'agrada molt veure primer les fotos,i després totes les millores que ens han fet. M'estén donant ganes de sortir de classe i anar a passejar a Sant Boi amb el bon dia que fa. Te que ser molt bonic escoltar el soroll de la natura mentre es passeja. Bon treball companys i a per la propera cosa bona per Sant Boi.

    ResponElimina
  9. Anònim19.1.09

    Enhorabuena. Es un privilegio poder disfrutar de un espacio asi. Las fotos son muy bonitas espero visitarlo muy pronto.
    Carmen Heredia

    ResponElimina
  10. Anònim19.1.09

    Sempre és una bona notícia que es facin nous espais per gaudir d'estones de tranquilitat. Ara toca de tenir cura d'ell i de que no ens ho facin mal bé.

    ResponElimina
  11. Anònim19.1.09

    Las fotos son mol macàs i capa la primavera ma agradaria fe un tom , m'agrada mol camina i gaudi da la natura.

    ResponElimina
  12. Anònim19.1.09

    Hola Companys de Sant Boi.
    Felicitats per la recuperació del parc, esperem poder visitar-lo ven aviat.

    ResponElimina
  13. Anònim19.1.09

    Companys/es del Lluis Castell: Ens troben el dia de l'enterrament de la sardina, per fer-lo? (l'enterrament)
    S'accepta la proposta? Salutacions

    ResponElimina
  14. Anònim19.1.09

    M'ha agradat el missatge de la Magdalena sobre el nou parc que us han obert. Us felicito per aquesta iniciativa de l'Ajuntament. Espero que a la propera primavera poguem venir per gaudir d'aquest paisatge.

    ResponElimina
  15. Anònim19.1.09

    Hola compañeros: se nos acaba de ocurrir que vustro parque nos parece espectacular, y se merece una visita. Un día apropiado podría ser el día de la sardina, 25 de febrero.

    ResponElimina
  16. Anònim19.1.09

    És preciós aquest passeig!!! A veure si quan arribi el bon temps jo, que visc a Mataró, em trec la mandra de sobre i vinc a fer-hi una bona caminada!!!

    ResponElimina
  17. Anònim20.1.09

    Jo ja ho tinc clar! Agafaré la bici i cap aquí s'ha dit.

    ResponElimina