02 de febrer 2009

Aprenent d'informàtica

Segurament, tothom, alguna vegada, ens hem preguntat com és possible això de la informàtica, que es puguin transmetre o intercanviar dades, informacions, etc... tan de pressa i a qualsevol part del món. Qui ho hagi esbrinat de segur que està treballant en "WINDOWS" o qualssevol d’aquestes empreses.

Jo, mentrestant m’ho segueixo preguntant i alucinant, sobretot ara amb el curs d’ofimàtica i base de dades que estem fent. Em sento com un nen davant un mag. És màgia? No, però encara que un expert m’ho expliqués seguiria sense entendre. Així que ningú s’esforci, el meu cap no dóna per més.

Em conformo amb saber que existeis aquesta eina i aprendre tot el que es pot fer amb ella.

2 comentaris:

  1. Anònim3.2.09

    Ànim, Montse. Val la pena fer un esforç per que al final de les classes, i quan feus, a casa repasant el que as fet, t'invadeix una satisfacció prou agradable per continuar avançan en l'aprenentatje dels temes, i més quan recordes com feiem avans totes aquestes feines (sobre tot les comptes de casa o els llistes dels discos que tenies. Ànim, tenim que deomstrar als fills i nets que nosaltres tambe podem fer el mateix -o casi- que ell.

    ResponElimina
  2. Anònim4.2.09

    Hola Montse soy Tere.
    A mi las clases me resultan muy amenas, no se si será por la compañia, la profe, el ambiente (no lo sé), pero me encuentro como en casa. Gracias a todos por hacerme sentir así.A la vez aprendo cosas nuevas cada día, pues mejor que mejor. No te preocupes que a fin de curso ya podemos decir que sabemos mucho más que cuando lo empezamos y eso es gratificante para la persona y para el profesorado.Hasta el lunes que espero que nos veamos en clase. Adeu

    ResponElimina