25 de març 2009

Enquesta #4

Aquests són els resultats de la tercera enquesta...

Pregunta:

Creieu que la campanya 'Encomana el català', engegada per la Generalitat recentment, tindrà repercussió en l'ús del català per part de les persones nouvingudes?

Respostes:

  • Sí, és una bona idea per ajudar a que les persones immigrants aprenguin català ..... 1 resposta (10%)
  • Sí, però caldrien altres mesures com invertir més en els cursos de català ..... 4 respostes (40%)
  • Potser influirà una mica al principi, però no serveix per canviar els hàbits de la gent ..... 5 respostes (50%)
  • No, no crec que tingui cap efecte entre la població ..... 0 respostes (0%)
  • No ho sé ..... 0 respostes (0%)
En aquesta ocasió sou pocs els que heu participat en l'enquesta donant la vostra opinió. El resultat, però, era el que us pensàveu?

I ara una nova pregunta:
Quina d'aquestes tasques fas sovint per Internet?

Buscar informació, Jugar, Comunicar-me amb els amics, Comprar entrades, Llegir la premsa, Escoltar la ràdio, La compra del "super", Fer tràmits administratius, Mirar pel·lícules i/o vídeos, Obtenir música o películes, Comprar equips electrònics o digitals,...
Aquesta enquesta estarà oberta fins el diumenge 14 d'abril.
En els comentaris podeu deixar les vostres opinions sobre la proposta i també nous temes que us interessin per incorporar en la secció de l'enquesta.
Animeu-vos a participar-hi!

3 comentaris:

  1. Anònim25.3.09

    Crec que tots els que vivim a Catalunya tindriem que parlar el català alguns millor que altres però al menys fer l'esforç ja que és la llengua oficial de la nostra terra.

    ResponElimina
  2. Anònim25.3.09

    El problema no són els benvinguts, sino els que fa molts anys que estan a Catalunya i per el motiu que sigui encara no parlant el català. He sentit parlar i interesar-se més a un de fora.

    ResponElimina
  3. Anònim25.3.09

    Crec que hem de superar sentiments de culpabilitat i d'inferioritat, i crec que s'hauria de poder usar el català en qualsevol àmbit... heu vist mols prospectes de medicines en català?, heu vist productes del DIA en portuguès? i en català? mentre això no passi caldrà reivindicar l'ús del català.

    ResponElimina