22 d’abril 2009

Dia del Llibre


Aquesta setmana celebrem el Dia del llibre. Aquí a Catalunya també és el dia de la rosa. És una festa molt maca, durant tot el dia els carrers són plens de “paradetes” amb llibres i roses. Els alumnes de l'escola Freire hem creat un fitxer de llibres que hem llegit i que ens sembla força interessant recomanar. La idea és molt encertada, tenim informació de primera mà d'uns llibres que almenys en el meu cas no coneixia i que a partir d'aquest fitxer podré gaudir d'ells. Espero que vosaltres feu el mateix.

Tots els llibres que es van recomanant es poden veure per Internet a la pàgina:

Recomana un llibre

Al grup d'Ofimàtica, hem fet una petita votació entre els llibres que han sortit fins ara i n'hem triat dos que creiem que són molt interessants per recomanar:

Soldados de Salamina, de Javier Cercas i

Los Pilares de la Tierra, de Ken Follet.

Bon dia de Sant Jordi a tothom!

12 comentaris:

 1. Joan Padrós - CFA Palau de Mar22.4.09

  Déu n'hi do com ho us ho heu treballat. Felicitats, molt bona feina

  Ara bé, llegint la presentació me n'adono de la quantitat de llibres que tinc pendents de llegir.

  Aprofito per comentar el llibre d'en Montignac, comer para adelgazar. El vaig seguir durant una temporada i em mètode va funcionar de maravella. Vaig aprimar-me un munt de quilos i sense passar gana!

  Si voleu perdre pes ja sabeu...

  ResponElimina
 2. M.Mercadé CFA Palau de Mar22.4.09

  Quina meravella de feina que heu fet, les meves felicitacions per aquest treball tant bé presentat i acurat, es nota que ho heu fet amb ganes i il-lusió, sens dubte això ens ajudarà molt a veure els llibres que encara no hem llegit i que tenen un interés significatiu.

  Salutacions Carme, això és un bon exemple per a tots, segur que ens anima a seguir treballant al blog.

  ResponElimina
 3. Lluïsa (Lluís Castells)22.4.09

  Hola amics, sóc la Lluïsa de Lluís Castells, i demà serà Sant Jordi. He de dir que és un dia molt bonic per dos motius: primer el meu aniversari 38 anys y després tot el que significa aquest dia a Catalunya.

  ResponElimina
 4. Núria Sáez Rius CFA Lluís Castells22.4.09

  Hola sóc Núria. El dia de Sant Jordi és molt especial, la gent surt al carrer a disfrutar de les paradetes de llibres i flors, sobretot les Ramblas de Barcelona tenen un aire nou. Soldados de Salamina, em va agradar.

  ResponElimina
 5. Toñi -Lluis Castells
  Aquest dia es un dia ideal per pasetgar per les rambles i veure el colorit de les flors , mira llibres i comprar, espero que mai es perdi .

  ResponElimina
 6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 7. Es un día en el que hay muchas actividades culturales, entretenidas para los niños, sin dejar de ser interesantes.

  ResponElimina
 8. El dia de SANT JORDI es para encontrarnos y regalarnos una mirada y poder expresar con una delicada rosa aquellos sentimientos que nos brotan.El darla es una poesia que se se hace realidad.

  ResponElimina
 9. Immaculada - CFA Els Tarongers22.4.09

  Com us ho "curreu", eh?
  Enhorabona per la feina feta!
  Tots i totes us mereixeu una bonica rosa de Sant Jordi.

  ResponElimina
 10. Eduard. CFA Freire25.4.09

  Hola, companys/es. La llàstima és que, per motius d'espais no em posats tots els llibres que haguessin volgut. Felicitats a tots/es els meus companys d'escola i també a la resta de alumnes de les diferentes escoles que formen el grup de EN XARXA. Ara ens queda tenir el premi a l'esforç que totes les escoles estén fent. Felicitats.

  ResponElimina
 11. Carmen Heras CFA Freire26.4.09

  Hola companys molt bon treball, participem amb il·lusió al blog. Gran par del merit és dels professors que son excel·lents.

  ResponElimina
 12. es un dia muy bonito hera el aniversario de mis padres , pero ahora ya es diferente sobre el dia es muy bonito.

  ResponElimina