22 d’abril 2009

Us sembla interessant l'experiència de participar en un blog?

Ja tenim en marxa una nova enquesta! Ens interessa molt saber la vostra opinió sobre aquest blog que estem fent entre tots i totes. Us sembla interessant l'experiència? O potser no li acabeu de trobar la gràcia?

Teniu fins el dia 6 de maig per fer-nos arribar les vostres opinions!

6 comentaris:

 1. Lluïsa (Lluís Castells)22.4.09

  Hola, sí crec que és interesant el bloc conjunt que tenim, és una manera de poder comunicar-nos en xarxa sense agafar el telèfon com estem normalment acostumats.

  ResponElimina
 2. Núria Sáez Rius CFA Lluís Castells22.4.09

  El principi no em feia massa gràcia, doncs venia aprendre l'excel, però, ara estic enganxada els blogs.El Xarxa està molt ben treballat i molt variat, m'agrada.

  ResponElimina
 3. Es una buena experiencia. Conoces al momento el pensar y la opinión de distinta gente en distinto lugar. A la vez que participas aportando tus ideas. Soy partidaria de continuar.

  ResponElimina
 4. Toñi-Lluis Castells
  Hola yo crec que esta molt be aixo de poder fer coses junts .

  ResponElimina
 5. M.Mercadé CFA Palau de Mar22.4.09

  Jo trobo que és una bona experiència, ens ajuda a comunicar-nos entre escoles que, potser, d'un altre manera ens fos més complicat saber les opinions dels altres companys, la tasca que fan les altres escoles i sobretot el poguer conèixer la forma de fer dels altres.

  A més crec que hem d'estar orgullosos de que la nostra feina sigui finalista al premi Edublogs.

  ResponElimina
 6. Eduard Z. CFA Freire26.4.09

  Bona nit: Joan Padros, la meva enhorabona per la quantitat de enquestes que estàs penjant al Bloc.
  No hi ha ni una que no sigui interessant. Peró tinc l'impressió de que els companys/es que contesten és una mica baix. Confio que a mida que és vagin publicant ens animarem a contestar.
  Ànim i “avanti”

  ResponElimina