26 d’abril 2009

Som finalistes

Aquesta setmana s'han publicat els finalistes dels Premis Edublogs i el nostre En Xarxa! és finalista.

És per això que fa uns dies que el nostre blog mostra la imatge que identifica als blogs finalistes dels Premis Edublogs.


Des d'aquí volem donar les gràcies al jurat dels premis i felicitar a la resta de blogs finalistes, però també als que no han assolit aquesta condició, ja que la iniciativa de dur endavant noves experiències educatives és molt lloable.

És evident que l'objectiu del nostre blog no és guanyar premis. L'objectiu del nostre blog és que els estudiants dels ensenyaments d'informàtica de les quatre escoles que participeu en aquest projecte conegueu les possibilitats comunicatives que ens ofereixen els blogs i que sigueu capaços d'inserir-hi comentaris i escrits de qualitat que incloguin elements gràfics, com vídeos i imatges. I crec que ho estem aconseguint.

També és molt important la funció que té l'En Xarxa! de posar en contacte estudiants de diferents escoles. Sovint penso que el nostre blog és com una petita finestra que ens permet veure, com si miréssim per un forat, que passa a l'interior dels altres centres, amb el que això té d'enriquidor per a tothom.

Com deia l'objectiu del blog no és guanyar premis, però el fet de ser finalistes és un reconeixement a la feina que esteu fent tots i totes els que hi participeu i per això us vull felicitar.

Ara només cal esperar la publicació dels guanyadors els dia 4 de maig. Mentrestant només ens cal seguir participant en aquesta experiència que estem tirant endavant entre tots i totes, aportant escrits i comentaris als escrits dels companys i companyes.

Ànims, doncs i endavant amb el blog

11 comentaris:

  1. Tere, Freire26.4.09

    Hola compañeros/as.
    Estoy muy contententa de que nuestro blog sea finalista del concurso.
    No sé si ganaremos o no, pero sólo por el mero hecho de participar y conocer a los alumnos y alumnas de otras escuelas, ya me doy por satisfecha.
    Para mi lo importante es participar, pasarlo bien y aprender cosas nuevas, y si a la vez ganamos algo, bienvenido sea.
    Felicidades a todos mis compañeros/as por este gran esfuerzo que estamos haciendo todos.
    Adeu i fins el dia 4 a ver que pasa.

    ResponElimina
  2. M Rius ( Sant Boi)27.4.09

    M'agradaria felicitar a tots els que hem fet possible aquest treball i com molt bé dius la possibilitat de poder saber que fan, com treballen qui són els companys i companyes que ens formem en altres centres.

    ResponElimina
  3. Immaculada - CFA Els Tarongers27.4.09

    Finalistes com el Barça, oi?
    Si, a més a més de ser finalistes quedem classificats amb algun dels premis, ho haurem de celebrar, pero no virtualment, en la distancia, sino veient-nos les cares.
    Ho deixo a l'aire...
    Enhorabona a tothom!

    ResponElimina
  4. Mª Antònia CFA Palau de Mar28.4.09

    Hola a tots els companys, companyes i professors dels centres CFA Els Tarongers, CFA Freire, CFA Lluis Castells i CFA Palau de Mar:

    Voldria agrair a tots els professors, la gran idea i la confiança que van tenir amb nosaltres al inscriure’ns al concurs dels premis EDUBLOGS-2009, doncs sense ells nosaltres no ho haguéssim fet.

    Tan és que guanyem o no, però aconseguir que un grup de persones (més o menys grans) que tenim inquietuds per aprendre, per comunicar-nos, per intentar saber una mica més cada dia, que la majoria de nosaltres no sabíem que era això dels blogs, i que la primera vegada que hem creat un blog en conjunt , hagi estat presentat en un concurs i de moment som un dels molts finalistes, això no ho podíem imaginar i al menys per a mi te una importància molt gran.

    Gràcies a tots.

    Mª Antònia

    ResponElimina
  5. Felicitats. Es un bloc en el que col·lavoren moltes persones i de difenrents edats. S'ho mereix.

    ResponElimina
  6. Os deseo que continueis pues merece la pena para mi tiene una importanciaenorme .

    ResponElimina
  7. Toñi
    Molt be ! Felicitats el treball ben fet te recompença!endavant!.

    ResponElimina
  8. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  9. Felicidades a todos los participantes y organizadores.
    Ha sido un estímulo para los seguidores.
    Magdalena. CFA. LLuis Castells

    ResponElimina
  10. Josep Martinez - CFA Palau de Mar29.4.09

    Crec que es molt important el haver arribat a finalistes als premis Edublogs, tenint en compte que hem treballat conjuntament les diferents escoles del CFA i no ha sigut gens fàcil la elaboració i publicació de tots els articles publicats. Crec que es hem de felicitar tots plegats.

    ResponElimina
  11. Carmen Marco CFA Palau de Mar3.5.09

    estoy muy contenta que nuestro blog haya quedado finalista.No se si ganaramos , pero, nos queda la ilusion de haber participado .

    ResponElimina