05 de maig 2009

Felicitats a tots/es

Com molts de vosaltres ja deveu saber el nostre blog, l'En Xarxa! ha estat declarat el primer classificat de la categoria de Blogs d'aula - Formació de persones adultes, és a dir en la categoria destinada als blogs escrits pels alumnes.

Des d'aquí volem donar les gràcies al jurat, així com felicitar a la resta de guanyadors, especialment els de la categoria de Blogs d'aula - Formació de persones adultes.

El fet de participar en aquest premi, a part de la satisfacció del reconeixement de l'experiència innovadora que estem portant a terme, permet veure les opcions que Internet obre al món de l'educació.

La blocosfera és una font de comunicació d'idees molt potent que neix dels usuaris d'Internet i no de les grans empreses de comunicació, i des de l'educació s'està aprofitant per portar endavant experiències innovadors i atractives que ajudin a millorar la formació de les persones.

Estem contents de l'experiència que estem tirant endavant amb aquest blog col·laboratiu i ens satisfà haver aconseguit aquest primer premi, però encara ens satisfà més el resultat de l'enquesta que aquest dies tenim en marxa en el nostre bloc (si us doneu pressa, encara hi sou a temps de participar).

Felicitats a tots i totes per aquest premi!

Us deixem els enllaços dels blocs guanyadors de la categoria per que, si voleu, en doneu una ullada.

Blogs de Aula - Formación de Personas Adultas

En Xarxa!

Nuestra clase y otras cosas

A la catalana! El blog de català!

16 comentaris:

  1. Josep Martinez - CFA Palau de Mar5.5.09

    Hola Joan, acabo d'assabentar-me, del primer premi finalista, assolit pel nostre blog, al Edublogs-09.
    Crec que hem de felicitar-nos tots plegats per aquesta distinció tan important, que demostra el gran entusiasme i esperit de treball per part de tots els CFA que hem participat.

    Felicitats a tots i totes.

    ResponElimina
  2. carmen marco- CFA palau de mar5.5.09

    , estoy muy contenta que nuestro bloc sea el ganador, es una gran ilusion que personas adultas , podamos contarles a nuestros nietos lo que podemos llegar a hacer, y ellos esten orgullosos de sus abuelos. Felicidades a toda nuestra clase, y un reconocimiento a nuestro profesor, sin su paciencia y saber , no llegariamos tan lejos. Gracias Joan

    ResponElimina
  3. Eduard CFA Freire5.5.09

    M'afegeixo al comentari de Carmen Marco, del CFA Palau de Mar i el faig per totes quatre Centres. Gracies als nostres professors/es per la paciencia que tenen amb nosaltres. L'il·lusió que dona el saber que podem fer un munt de coses que abans ni pensarem fer i no solament per ensenyar-los a les nostres famílies sino per orgull personal.
    Ànim companys/es, axó és el principi.

    ResponElimina
  4. M. Rius CFA Lluís Castells5.5.09

    Felicitats a tos i totes. Crec que estem fent una molt bona feina i especialment al Joan per la rapidesa amb la qual ha recollit la informació.
    Crec sincerament que el nostre treball té una nova dimensió, els nostres treball passen a ser significatius i resolen una qüestió real de la vida com és col·laborar de manera virtual i fer de les eines informàtiques un instrument.

    ResponElimina
  5. M.Mercadé CFA Palau de Mar5.5.09

    Felicitats a tots i totes, alumnes y professors de les quatre escoles que hem col-laborat i dedicat els nostres esforços conjuntament, a part de ser una eina de comunicació, també serveix per a conèixer altre gent, crec que la experiència ha sigut molt positiva per a tots.

    Voldria felicitar en especial al igual que la meva companya Carmen i el company Eduard a Joan Padrós per les seves idees tan novedoses i la seva infinita paciència, suposo que com tots els professors de formació d'adults.

    Enhorabona a tots!!!

    ResponElimina
  6. Doncs sí, a més de finalista EN XARXA! ha quedat primer classificat. És un "gustasso" treballar amb tots vosaltres!!

    ResponElimina
  7. Imma - CFA Freire5.5.09

    M'afegeixo a les felicitacions. L'experiència del blog col·lectiu ja era interessant i enriquidora i ens està permetent conèixer moltes iniciatives i maneres de fer d'altres centres com el nostre.
    Ara, a més, tenim la satisfacció de què la feina que estem fent se'ns valora amb aquest premi.
    Hem sortit de la classe per obrir-nos a l'exterior a través d'Internet.
    Continuem així, seguim treballant...

    ResponElimina
  8. Àlex Sierra (CFA Freire)6.5.09

    Moltes felicitats a tots i a totes! A ben segur que això anima a tothom a continuar amb la bona feina.

    ResponElimina
  9. Núria Sáez Rius CFA LLuis Castells6.5.09

    Moltes felicitats a tots i totes que hem fet possible aquest blog, sobretot als profes que són els que tenen la feina més feixuda.

    ResponElimina
  10. maria luisa (CFA Lluis Castells)6.5.09

    Me n'alegro de haber rebut el primer premi. Felicitats a tots.

    ResponElimina
  11. Felicitats tant als profes com als alumnes que amb les nostres limitacions hem treballat molt

    ResponElimina
  12. Felicidades para todos y animos para todos mas y mejor

    ResponElimina
  13. CARMEN SANT BOI6.5.09

    Me alegro que hemos quedado los primeros, ha sido al tener al mejor profesor , con mas paciencia, y ganas de enseñar GRACIAS RIUS

    ResponElimina
  14. Felicitats a tots el esforç sempre te una recompença ,andavant.

    ResponElimina
  15. Enhorabona! és una gran notícia i un reconeixement a la tasca ben feta, al treball col·laboratiu i a l'esperit positiu i obert dels participants.

    ResponElimina
  16. Tere, Freire21.5.09

    Hola compañeros/as.
    Estoy muy orgullosa y satisfecha de haber participado en la elaboración del blog con mi granito de arena.
    En primer lugar quiero felicitar a todos los CFA, tanto ganadores como finalistas y los que se han quedado por el camino, por su esfuerzo y su labor de contribuir a hacer que se expanda la información alrededor de la red.
    En segundo lugar quiero felicitar a las escuelas que conjuntamente con la mia han hecho posible que el jurado nos diese el primer premio, por su tesón, coraje y ganas de hacerlo bien, mejor cada día.
    En tercer lugar quiero felicitar a los profesores de las escuelas CFA que han participado en conjunto con nuestro blog, ya que sin ellos este premio no hubiese sido posible, ya que a los alumnos nos llena de plena satisfacción y orgullo.
    Por último quiero felicitar a mi profesora Imma, ya que sin ella y su enorme paciencia nada hubiese sido posible.
    Felicidades a todos y ¡Arriba los CFA! de toda España y Gracias por concedernos ese Primer Premio que nunca olvidaremos.

    ResponElimina