18 de juny 2009

Final de curs al naixement del Llobregat



Com cada any l'Escola Freire ha fet la sortida de final de curs.
Aquest any hem anat a la Pobla de Lillet, per visitar els jardins de Ca l' Artigas dissenyats per Antoni Gaudí, molt bonic per cert.

Després hem fet una visita al museu del ciment Asland, situat al paratge del Clot del Moro en el municipi de Castellar de n'Hug. Ha sigut una visita molt interessant.

Després de dinar, hem visitat Castellar de n'Hug on hem gaudit de la bellesa del seu entorn, i l'espectacularitat i abundància d'aigua de les Fonts del Llobregat, on neix el riu.
Una jornada molt enriquidora i entretinguda.

4 comentaris:

  1. Tere, Freire21.6.09

    Hola,Carmen.
    Yo estuve en la excursión y me lo pasé muy bien,a la vez que conocí alumnos de la escuela que no conocía y también vi cosas muy interesantes como tu bien has comentado.
    Me lavé la cara con agua del rio Llobregat porque cuando llegué abajo sudaba muchísimo y me refescó bastante, ya que baja un poco fresquita.
    Adeu y bones vacances

    ResponElimina
  2. Joan Padrós - CFA Palau de Mar23.6.09

    Realment l'excursió ue heu fet recorre uns paratges preciosos. Ens doneu enveja!!!

    En el CFA Palau de Mar tamb hem organitzar una sortida. Ahir varem estar Perpinyà i Elna, al Sud de França. Va fer un dia fantàstic i varem poder visitar alguns llocs en els quals es van produir fets cabdals en l'història de Catalunya, com el Palau dels reis de Mallorca a Perpinyà o la Catedral d'Elna.

    ResponElimina
  3. Yo tambien fuy a la excursion fue muy interesante conoci a mucha personas del centro que no conocia, espero que el año proximo se repita

    ResponElimina
  4. He estado varias veces y siempre me gusta.El rio es pequeño, pero la fuente tiene fuerza, y la naturaleza es imensa.

    ResponElimina