29 d’abril 2009

Compartir un àlbum web

Aquesta setmana hem estat treballant com fer un àlbum web amb Picasa, i hem preparat un àlbum per ensenyar-vos com és la nostra escola.
El resultat el teniu aquí:



Si voleu fer-vos el vostre àlbum i no coneixeu Picasa, també us deixem una guia amb les orientacions bàsiques. Que ho "disfruteu"!!

4 comentaris:

  1. M Rius CFA Lluís Castells30.4.09

    Hola, us ha quedat molt bé. Nosaltres el vam fer fa dues setmanes. Respecte el tutorial, val la pena que us fixeu en eles diversos tipus de privilegis per mirar-los, especialment a tenir en compte amb menors. De altra banda si useu I Explorer per poder pujar fotos us demanar instal·lar una petita aplicació. A canvi podreu pujar més de 5 fotos cada cop i podeu modificar abans de pujar el tamany de les imatges. Felictats de nou.

    ResponElimina
  2. Joan Padros - CFA Palau de Mar2.5.09

    Jo també em vull unir a felicitar-vos per la feina feta i a donar-vos gràcies pel tutorial. I aprofito per avisar als meus alumnes de Palau de Mar de que ja saben els que els espera ;-)

    Realment les fotos ens ajuden a fer-nos una idea de com és el vostre centre (i a tenir una mica d'enveja...)

    Felicitats de nou per la feina que esteu fent.

    ResponElimina
  3. Pilar-cfa els tarongers4.5.09

    Enhora buena compañeros, somos los segundos clasificados en el PREMIO ESPIRAL EDUBLOGS-2009.
    Me alegro de haber tenido la oportunidad de participar en ello. Seguiremos adelante e intentando satisfacer las curiosidades que se nos presenten. Gracias a todos-as.

    ResponElimina
  4. Imma - CFA Freire8.5.09

    És un àlbum molt maco. Felicitats! Teniu una escola preciosa i hem pogut veure que heu fet moltes coses per Sant Jordi.
    Gràcies per la bona idea que ens heu donat per fer-ne un nosaltres amb les fotos de la nostra escola. Ja ho hem començat a preparar.

    ResponElimina