20 d’abril 2009

Enquesta a la gent de "Els Tarongers"

Aprofitant que durant el primer trimestre vam estudiar el full de càlcul, se'ns va acudir una idea que vam posar en marxa. Vam fer que la gent que ve a l'escola ens ajudes a fer una enquesta. La vam preparar amb els formularis de Google Docs. La participació va ser massiva i per això hem publicat els resultats.
Donat que cada any per Sant Jordi, a l'escola s'edita una revista amb escrits col.lectius de totes les classes, nosaltres hem presentat els resultats de l'enquesta que vam fer. L'article el podeu llegir i veure'l també vosaltres si cliqueu damunt de la següent imatge.

5 comentaris:

  1. Eduard. CFA Freire21.4.09

    Molt bé, companys/es. Aviat ens obligaran a fer un Master en Informàtica. Nosaltres ens decidim per el treball més tradicional per Sant Jordi. Ànim, que el Curs ja s'acaba.

    ResponElimina
  2. CFA Lluís Castells.22.4.09

    Molt bon treball. Sou uns experts en les gràfiques del full de càlcul.

    ResponElimina
  3. Lluïsa (Lluís Castells)22.4.09

    Crec que està molt bé aquesta enquesta,primer veig que les dones dediquem més temps a estudiar que els homes, segon que hi ha gent extrangera que es preocupa per estudiar, tercer el que més s'estudia es Informàtica e Instrumental, i quart que la majoria de gent es matricula el primer any i després a mida que passa el temps la gent no continua els estudis.

    ResponElimina
  4. Toñi- Lluis Castells
    Hola, es veu que feu be la feina i que domineu el tema, esta molt be .

    ResponElimina
  5. Núria Sáez Rius CFA Lluís Castells22.4.09

    Molt bè, heu fet un bon treball. Semble que l'informàtica cada cop te més adictes. En la majoria dels cursos el primer any està ple el segon, tercer va baixant considerablament.

    ResponElimina